N

Vind het perfecte kraamcadeau: snel verzonden (1-3 werkdagen)

N

Voordelig verstuurd vanaf €4,25

N

Altijd feestelijk verpakt

Je Winkelwagen

Geen producten in de winkelwagen.

Over Mirjam de Kralenbloemist

Welkom bij mijn blog! Ik ben Mirjam, beter bekend als Mirjam de Kralenbloemist. Als creatieve ondernemer bij Baby-kidsvilla, combineer ik mijn liefde voor handgemaakt met mijn passie voor kraamcadeaus. Mijn werk draait om het creëren van unieke stukken, zoals speenkoorden, bijtringen en knuffels, die niet alleen veilig zijn, maar ook persoonlijk en inspirerend voor kersverse ouders en hun kleintjes. Als jongensmoeder en liefhebber van natuurlijke kleuren, breng ik mijn eigen stijl en ervaringen in elk ontwerp. Volg mijn blog om meer te weten te komen over mijn creatieve reis en de wereld van handgemaakte babyproducten.

Welkom bij Baby-kidsvilla!

Ik ben Mirjam, de creatieve ondernemer achter Baby-kidsvilla. Met een passie voor handgemaakt en een liefde voor kleur, creëer ik unieke kraamcadeaus zoals speenkoorden, bijtringen en knuffels die ook gepersonaliseerd kunnen worden. Mijn missie is om kersverse ouders, familieleden, vrienden en bedrijven het gemak en de veiligheid van handgemaakte baby- en kraamcadeaus te bieden.

Ik werk graag met natuurlijke en zachte kleuren, waardoor mijn creaties een warme en rustgevende uitstraling hebben. In 2023 heb ik mijn certificaten behaald voor het maken van speenkoorden en bijtringen, om de veiligheid van mijn producten nog verder te waarborgen. Veiligheid staat bij mij voorop, en ik ben altijd beschikbaar via e-mail om te praten over specifieke kleuren, soorten kralen of eventuele speciale wensen.

Achter mijn bureau op zolder vind ik de perfecte plek om mijn creativiteit tot leven te brengen. Hier kan ik in alle rust en met hernieuwde energie werken aan mijn kraamcadeaus. Als echte jongensmoeder weet ik hoe belangrijk het is om ook stoere elementen toe te voegen aan mijn ontwerpen, naast de bloemen die voor de meisjes zijn bedoeld. Hoewel ik geen roze type ben, kun je me in mijn vrije tijd vinden op de fiets of wandelend door de bloemenvelden of bossen, waar ik mijn inspiratie opdoe.

Het starten van mijn eigen onderneming was voor mij een stap naar meer rust en vrijheid na een burn-out in 2018. Ik geniet ervan om mijn passie voor handgemaakt te combineren met het creëren van unieke en veilige kraamcadeaus voor anderen.

Heb je vragen of speciale verzoeken? Aarzel niet om contact met mij op te nemen. Ik kijk ernaar uit om iets moois voor jou en je kleintje te maken!

Met vriendelijke groet,

Mirjam

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Hoe kan ik je helpen?