N

1-3 werkdagen je bestelling verzonden

N

Verzending vanaf €4,25

N

Altijd als cadeau ingepakt

Je Winkelwagen

Geen producten in de winkelwagen.

Een balans tussen online en offline kraamcadeaus

Ontmoet Mirjam, de kralenbloemist van Baby-Kidsvilla: Handgemaakte kraamcadeaus en meer

Hallo, lieve lezers! Mijn naam is Mirjam en ik ben de trotse eigenaar van Baby-Kidsvilla, een online bestemming voor prachtige handgemaakte kraamcadeaus en andere schattige babyproducten. Maar laat me je een geheimpje vertellen – mijn avontuur begint niet alleen op het wereldwijde web. Nee, ik breng ook mijn creaties naar lokale braderieën, waar je mijn ambachtelijke producten met eigen ogen kunt zien en voelen.

Ontmoet Mirjam, de kralenbloemist van Baby-Kidsvilla: Handgemaakte kraamcadeaus en meer

Hallo, lieve lezers! Mijn naam is Mirjam en ik ben de trotse eigenaar van Baby-Kidsvilla, een online bestemming voor prachtige handgemaakte kraamcadeaus en andere schattige babyproducten. Maar laat me je een geheimpje vertellen – mijn avontuur begint niet alleen op het wereldwijde web. Nee, ik breng ook mijn creaties naar lokale braderieën, waar je mijn unieke producten met eigen ogen kunt zien en voelen.

Een passie voor handgemaakte creaties

Als de Kralenbloemist van Baby-Kidsvilla, streef ik er elke dag naar om iets bijzonders te creëren voor de allerkleinsten en hun ouders. Mijn hart ligt bij het maken van handgemaakte kraamcadeaus die een glimlach op ieders gezicht toveren. Van schattige speenkoorden tot bijtringen met en zonder naam, ik werk met zorgvuldig geselecteerde veilige materialen, zoals siliconen kralen, om hoogwaardige en veilige producten te garanderen.

Ambachtelijke creaties met een persoonlijk tintje

Naast mijn liefde voor kralenwerk, ben ik ook een fervent naaister. Op mijn zolderkamer vind je me vaak achter de naaimachine, bezig met het maken van een scala aan handige en knuffelbare items voor baby’s en ouders. Van kleurrijke slabbetjes tot zachte speenknuffels en praktische hydrofiele doeken, elk stuk wordt met liefde en zorg met de hand vervaardigd.

Het magische van braderieën

Hoewel mijn online winkel een geweldige plek is om mijn producten te verkopen, geniet ik ook van de kans om persoonlijk in contact te komen met mijn klanten op lokale braderieën. Daar kan je mijn handgemaakte creaties echt zien en voelen, en kan ik verhalen delen achter de producten. Het is een magische ervaring om de vreugde te zien op het gezicht van een klant die een van mijn unieke creaties ontdekt.

Een balans tussen online en offline

Voor mij draait het allemaal om het vinden van de perfecte balans tussen online en offline verkoop. Mijn webshop biedt wereldwijde toegang tot mijn creaties, terwijl braderieën mij de kans geven om lokale communities te ontmoeten en te verbinden. Door beide werelden te omarmen, kan ik een breder publiek bereiken en tegelijkertijd een persoonlijke touch toevoegen aan mijn zakelijke interacties.

Ontdek Baby-Kidsvilla

Of je nu op zoek bent naar het perfecte kraamcadeau voor een vriend of geliefde, of gewoon wat inspiratie wilt opdoen voor je eigen kleintje, ik nodig je van harte uit om de magische wereld van Baby-Kidsvilla te ontdekken. Bezoek mijn webshop voor een scala aan handgemaakte schatten of kom langs op een lokale braderie om mijn creaties in levenden lijve te bewonderen.

Braderie agenda: Baby-kidsvilla
-19-4-2024 KC Balans Den Haag
– 23-4-2024 De twee bruggen Rotterdam
– 22-06-2024 De 24van ter aar Ter aar
– 24-09-2024 Fair in de boomgaard Waarder/Driebruggen

Als de Kralenbloemist van Baby-Kidsvilla, is mijn missie eenvoudig: om liefde en vreugde te verspreiden door middel van mijn unieke creaties. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om mijn verhaal te lezen, en ik kijk ernaar uit je te verwelkomen in mijn wereld van handgemaakte magie!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Hoe kan ik je helpen?